De maand van romantiek - voel je het? Terwijl Valentijnsdag super uitgespeeld is voor koppels, moet je ervoor zorgen dat je een 360-gradenbenadering kiest wanneer je het viert: vier jezelf, je partners, je neukmaatjes en nog veel meer. De vragen van deze maand geven een eerlijk inzicht in enkele van de meest voorkomende dingen waarmee we worden geconfronteerd bij het uiten van onze seksualiteit en liefde, en ik werp er graag wat licht op! 

 

     Foto door cottonbro van Pexels

Kan ik iets doen om het gebrek aan zin in seks door medicatie tegen te gaan?

 Er zijn absoluut enkele dingen die u kunt doen om uw geslachtsdrift op peil te houden wanneer medicatie u neerhaalt. Overwegen… 

 

Eerst en vooral praten met uw arts. Soms kan het gebrek aan zin in seks worden verholpen door medicatie over te schakelen naar iets dat meer geschikt is voor uw lichaam. Ze hebben misschien ook enkele suggesties voor supplementen, gewoonten of medisch goedgekeurde behandelingen die kunnen helpen om je mojo terug te krijgen! 

 

Plan tijd in voor intimiteit. Er is een oud gezegde: "Als je het niet verliest, verlies je het". Ik zie vaak met mijn publiek dat het niet bezig zijn met onze seksualiteit ironisch genoeg een nog verdere daling van het verlangen kan veroorzaken, in plaats van een verlangen te creëren. Als ons brein ons verlangen niet kan triggeren, moeten we misschien ons lichaam in het midden ontmoeten. Probeer tijd vrij te maken voor zelfgenoegzaamheid of intimiteit met een partner om de tijd te nemen, te verkennen en te kijken of drive kan worden gestimuleerd door ... stimulatie. Het is niet dat we niet van plezier houden, het is dat we een extra duwtje in de rug nodig hebben om het te ervaren! 

 

De meest voorkomende reden waarom we medicijnen gebruiken, is vanwege een verminderd gevoel, waardoor we het moeilijk kunnen krijgen om erecties te krijgen of om iets te voelen. Ik vind dat seksspeeltjes in deze situaties echt een ZEGEN zijn, omdat ze stabiele, krachtige sensaties kunnen creëren die onze zenuwuiteinden meer ondersteuning kunnen geven om plezier te voelen. Dit kunnen bijvoorbeeld vibrators zijn, dils met een perfecte G-Spot-curve (ik heb het over jou, Thruster's Nanci!), of een cockring. 

 

Tepel orgasmes. Echt of mythe?

Absoluut echt! Het grootste geslachtsorgaan dat we hebben, zijn onze hersenen - in theorie kunnen we vanuit bijna elk deel van ons lichaam een ​​orgasme produceren. In mijn ervaring heb ik iemand ontmoet die verlamd was en een orgasme bereikte door duimstimulatie - waardoor onze tepels een zeer geldige orgasme-inductor zijn. Tepels op zich kunnen EXTREEM gevoelig en sensueel zijn, waardoor het masseren en zuigen ervan een primeur is voor een climax. Geef het een kans! 

Foto door Kamaji Ogino van Pexels

Hoe ben je voor het eerst in de wereld van BDSM & kink terechtgekomen?

Dit kan een lastige zijn om te beantwoorden - ik heb precies in deze positie gezeten! Toen ik in de problemen kwam, gebeurde het heel organisch met een partner (en veel te veel onderzoek naar Reddit). Ik zou echt willen dat ik iemand had die me de weg kon wijzen, daarom heb ik mijn cursus Discovering Kink gemaakt: een beginnerscursus over hoe je knik kunt verkennen en de jouwe kunt vinden. 

 

Hoewel kink een breed spectrum aan definities heeft, houdt het eigenlijk gewoon in dat je iets seksueels probeert dat als "buiten de norm" zou worden beschouwd. Ga zitten met jezelf of een partner en praat over wat je zou willen proberen: misschien heb je iets in films, media of porno gezien dat je nieuwsgierig maakt. Met die open nieuwsgierigheid kun je ernaar handelen: als bondage je interesseert, kun je misschien je eerste kneepjes van het vak en een zelfstudieboek kopen om met je partner te spelen. 

     Foto door Joshua Mcknight van Pexels

Ik wil met mijn partner praten over 'dingen opfleuren', maar ik wil niet dat ze beledigd zijn

Dit dilemma bestaat al sinds het begin der tijden - en het is super eenvoudig op te lossen! Het is allemaal in de taal die u gebruikt. 

 We worden meestal beledigd als we feedback geven die suggereert dat onze partner tekortschiet of niet aan een norm voldoet. We kunnen dit tegengaan door feedback te geven die positief wordt bekrachtigd, met zachte suggesties zoals... 

“Schat, ik hou echt van de manier waarop je ruimte voor me vasthoudt tijdens seks en ik voel me heel veilig bij jou. Ik wilde deze kink al eens proberen, en ik wil weten wat je ervan vindt om dit de volgende keer in bed te proberen. Ik denk dat het superspannend zal zijn omdat we zo open tegen elkaar kunnen zijn” 

 VS 

"Ik wil deze kink proberen, want ik verveel me en misschien wordt het spannend voor ons allebei" 

De ene is heel zachtaardig en bemoedigend, de andere zou ervoor zorgen dat iemand zich afsluit - wees zuiver in je taalgebruik en laat altijd zien hoeveel je om je geeft! 

De beste manier om boegschroeven schoon te maken en op te bergen?

Na gebruik spoel ik mijn Thruster's altijd af met warm water en zeep voordat ik ze inspuit met toycleaner. Ik ben dol op de antibacteriële eigenschappen en de zachte geur - waardoor een ultraschoon, gebruiksklaar oppervlak achterblijft. Je kunt met de hand wassen, sprays gebruiken zoals ik, of zelfs een UV-ontsmettingsmiddel zoals UVEE kopen, dat UV-stralen gebruikt om bacteriën, schimmels en virussen te vernietigen. 

Glisten is een geweldige speelgoedreiniger die The Thruster van Gleam Body Co draagt!

Eenmaal ontsmet, bewaar ik mijn Thruster's graag in zijden of katoenen tassen om ophoping van stof te voorkomen en ze veilig te houden.