Welkom terug bij de FINALE 'Ask Julieta' van 2021! We ronden het jaar af en praten over trio's, masturbatie en zin in seks. De vragen van deze maand zijn bedoeld om je plezier te vergroten, en enkele eenvoudige tips van mij kunnen het lukken. De feestdagen komen eraan, en jij ook!

Hoe vind je een derde voor een trio?

Gefeliciteerd met je reis om een ​​derde te vinden! Het kan ontmoedigend zijn om een ​​derde te vinden, bijna alsof je weer aan het daten bent - en dat ben je eigenlijk ook wel. Ik vind dat de gemakkelijkste manier om een ​​derde te vinden, is door een profiel van een koppel aan te maken op netwerken als Tinder, SDC.com, #open of Feeld. Hoewel Tinder meer mainstream is, zijn de overige apps meer gericht op niet-monogame mensen en koppels. Ze geven ook geweldige opties om je behoeften, verwachtingen en grenzen op een rijtje te zetten + te zeggen dat je iemand voor een trio zou willen. Dit helpt de ongemakkelijke ontmoeting weg te nemen van het vragen aan een willekeurige persoon.

Trio's en/of groepsseks kunnen een veelvoorkomende fantasie zijn. Dit kan een manier zijn om de intimiteit en passie in een relatie te vergroten, maar alleen als jij en je partner op dezelfde golflengte zitten. Het is dus uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw partner volledig aan boord zijn en een goed begrip hebben van elkaars verwachtingen wanneer u een derde partij in uw relatie uitnodigt.

Als je eenmaal iemand hebt gevonden, raad ik aan om ze mee te nemen op een "date" om ze te onderzoeken en te kijken of je hun sfeer leuk vindt. Als het zover is, neem ze dan mee naar de slaapkamer!

Zijn er andere seksspeeltjes of items die je graag "koppelt" met een boegschroef?

Als iemand die echt van clitorale stimulatie houdt, vind ik het erg leuk om mijn Thruster te combineren met een clitorisvibrator. Als je een vagina-eigenaar bent, brengt de stimulatie van de clitoris in combinatie met de stotende en trillende interne stimulatie je naar volledige gelukzaligheid - ik zou het ten zeerste aanbevelen! Als je een vriend bent die een penis bezit, probeer dan een cockring te dragen terwijl je je Thruster gebruikt. De combinatie hiervan kan je orgasme echt intenser maken.

Hoe kan ik meer ontspannen tijdens de seks?

De meest voorkomende reden dat we ons niet kunnen ontspannen tijdens seks is omdat we te veel in ons hoofd zitten - ik snap het. Het leven is druk, het werk kan zwaar zijn, misschien heb je thuis kinderen rondrennen - je hebt een manier nodig om terug te centreren. Het echte leven heeft soms de neiging om onze hersenen over te nemen en we moeten een manier vinden om los te laten.

Omdat ik zelf een angstig persoon ben, merk ik dat het nemen van 2-3 minuten om ademwerk te oefenen me helpt te ontspannen en terug te vallen in mijn lichaam. Probeer 6 seconden in te ademen door de neus en 6 seconden uit te ademen door de neus. Leg een hand op je hart om de beats te voelen, en je zult merken dat ze beginnen te vertragen.

Je kunt deze ademhalingstechniek zelfs oefenen terwijl je seks hebt of orale seks hebt - geniet van elke sensatie!

Op een dieper niveau is er bij bepaalde mensen ook wel eens een gevoel van schaamte of dat seks taboe is dat voortkomt uit je opvoeding. Die gevoelens kunnen onder de oppervlakte blijven etteren en problemen veroorzaken met meer dan alleen je seksuele genot. Als dit het geval is, is dit zeker een situatie waarin u mogelijk hulp van buitenaf moet zoeken. Dit soort gevoelens kunnen negatieve effecten hebben voor meer dan alleen seksuele omstandigheden.

Kun je jezelf ongevoelig maken voor te veel masturbatie?

Gelukkig voor ons is dit een mythe! Tenzij we onszelf massaal verwonden, zal het ongevoelig worden van de geslachtsorganen door alleen masturbatie niet gebeuren. Wat kan gebeuren, is dat we gewend raken aan een soort stimulatie, onze hersenen trainen om erop los te komen. Dit kan het moeilijker maken om met verschillende sensaties een hoogtepunt te bereiken, aangezien we onszelf hebben getraind om op één manier uit te komen - ik raad aan om je zelfgenoegzaamheidsroutine een paar keer per week te veranderen om dit tegen te gaan.

Je kunt ook behoorlijk pijnlijk worden van te veel masturbatie, waardoor het ronduit pijnlijk wordt. Als je een penisbezitter bent en de huid van je penis voelt een beetje rauw aan of je vulva/clitoris begint pijnlijk te worden, dan is het tijd voor een broodnodige pauze. En als je weer in dingen kunt ontspannen, probeer het dan misschien minder vaak.

Manieren om op natuurlijke wijze uw zin in seks te vergroten?

Een lage geslachtsdrift is een veel voorkomend probleem bij mannen, vrouwen en mensen van alle geslachten. Wanneer mensen problemen ervaren met geslachtsdrift (ook wel hun libido genoemd), vraag ik ze altijd om naar de basis te kijken: slaap je genoeg? Goed eten? Uw stressniveaus beheersen? Gehydrateerd blijven? Trainen? Dit heeft allemaal invloed op je libido, en de kans is groot dat je er een mist... daarom heb je wat problemen.

Ik stel voor om een ​​week lang al het bovenstaande heel goed te doen, en kijk of je zin in seks begint te verbeteren. Houd er rekening mee dat bepaalde medicijnen, zoals antidepressiva, ook echt van invloed kunnen zijn op de zin in seks, dus neem contact op met uw arts als u denkt dat medicijnen u kunnen beïnvloeden.

  • adult toys that thrust
  • couples
  • dildo
  • quality sex toy
  • self thrusting dildos
  • Sex toys
  • silicone dildo