De lente is begonnen, en het is ook tijd voor je seksleven! Deze maand behandelen we one-night-stands, ontdekken we je kinky kant en wat veelgestelde vragen over Thruster!

Heb je advies voor iemand die zijn kinky kant wil verkennen en een switch wil worden? 

Allereerst gefeliciteerd met je voorbereidingen om op verkenning te gaan! Een switch zijn heeft zijn eigen uniekheid en opwinding - er is een speciaal persoon voor nodig om van dominant naar onderdanig te gaan en de nuances van beide te begrijpen. 

 

Een switch zijn betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Bij het verkennen zou ik aanraden om duidelijk te worden met je persoonlijke dynamiek. Probeer bijvoorbeeld een dagboek bij te houden over welke aspecten van dominantie en onderwerping voor jou zijn - dit geeft duidelijk inzicht in wat je met anderen wilt onderzoeken. U kunt dit ook als kompas gebruiken om toekomstige partners zonder verwarring naar uw behoeften te leiden. 

 

Platforms zoals Feeld, Fetlife en SDC.com bieden ons ook de mogelijkheid om deze behoeften op een rijtje te zetten en gelijkgestemde mensen te zoeken om mee te spelen. Probeer het eens! 

 

Wat is volgens jou belangrijk om een ​​BDSM-relatie gezond te houden? 

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie. BDSM-relaties behoren echt tot de meest authentieke en rauwe - we ontmoeten onszelf en elkaar in open, kwetsbare staten die ultiem plezier en groei bevorderen. In deze ruimtes moeten we ook ruimte laten voor het communiceren van onze steeds fluctuerende behoeften, grenzen, emoties en fysieke lichaam. 

 

Om het gezond te houden, moet al het bovenstaande in gedachten worden gehouden, en ik raad aan om vaak emotionele check-ins te doen. Hoe voel je je? Hoe was die laatste scène/speelsessie? Waar heb je op dit moment behoefte aan? Waar zou je meer/minder ondersteuning kunnen gebruiken? Dit zijn allemaal ongelooflijke vragen om constant te houden. 

 

Hoe bewaart en reinigt u boegschroeven veilig? 

Gelukkig voor ons heeft Gleam Body Co., het zusterbedrijf van Velvet Co., een ongelooflijke antibacteriële speelgoedreiniger, Glisten. Ik spoel mijn speeltje af na gebruik, spuit het dan in met Glisten - wacht ongeveer 10 minuten en spoel het weer af + droog. Klaar om te vertrekken! 

 

Ik bewaar al het siliconen speelgoed graag in een zijden of linnen tas om ze te beschermen tegen stof, vocht en de buitenwereld. Je speelgoed zal op deze manier voor altijd leven. 

 

Wat is een veel voorkomende misvatting over 'kinky' mensen die je graag uit de weg wilt ruimen? 

Ik ben dol op deze vraag - het is er een die ik dagelijks ophelder. Ik zou graag de misvatting willen wegnemen dat kinky mensen ANDERS zijn dan andere mensen, zoals een sekte of subcultuur. Kinky mensen zijn OVERAL, inclusief je familie, ouders en vrienden. Het feit dat we niet allemaal in leer rondlopen, betekent niet dat we niet kinky zijn, en het is een deel dat velen van ons privé houden. 

 

Kinky mensen omringen je altijd, en het is een volkomen normaal en geldig onderdeel van het leven dat je niet verbannen naar een of andere vreemde tegencultuur. 

 

Heb je natuurlijke tips om te proberen je libido te verhogen? 

Als mensen bij mij komen met libidoproblemen, neem ik bijna altijd mijn toevlucht tot de basis - geef je je lichaam de ideale ruimte om seksueel te gedijen? 

 

Dips in libido kunnen meestal worden toegeschreven aan ... 

 

  • Spanning 
  • Eetpatroon 
  • Slaapgebrek 
  • Gebrek aan lichaamsbeweging 
  • Communicatie met zichzelf/partner. 

 

Overweeg het bovenstaande voordat u een willekeurige remedie van internet probeert. Als je niet rust, je gestrest bent, je dieet ondermaats is geweest, beweging op de achtergrond is gekomen, je je partner niet vertelt wat je nodig hebt/wilt + geen tijd vrijmaakt voor zelfzorg... Je libido tanks. Als u het bovenstaande aanpast, komt uw lichaam in een meer energieke, gezonde ruimte waar het libido de kans krijgt om te bloeien. 

 

Denken… 

 

  • Reserveer 10-30 minuten per dag om te mediteren en je lichaam te bewegen om stress te verminderen 
  • Niet onderhandelbaar 8 uur slaap of een aantal dutjes instellen 
  • Kijken waar je kunt beginnen met het implementeren van een uitgebalanceerd dieet 
  • Neem contact op met uw partner om uw behoeften te zien. Vragen om wat we willen + experimenteren kan ons weer enthousiast maken voor seks. 

 

Deze verschuivingen zullen ongetwijfeld een aantal gezonde verbeteringen in het libido laten zien. 

 

 

De afters van een one night stand zijn altijd ongemakkelijk voor mij. Manieren om het beter te maken? 

We zijn er allemaal geweest! Ik vind het heerlijk om hier gezonde grenzen aan te trekken. Ik ben bij je, ik hou niet van de morning after met one night stands. 

 

Om dit beter te maken, ben ik altijd duidelijk met mijn one night stand dat als we eenmaal klaar zijn, ik graag de nacht alleen wil doorbrengen zodat ze niet blijven. Denken: 

 

“Ik ben zo opgewonden om tijd met je door te brengen. Ik wil je even laten weten dat ik niet mag uitslapen omdat ik morgen dingen te doen heb. Ik hou van mijn tijd alleen als ik klaar ben om te slapen. Werkt dat voor jou?" 

 

Dit bespaart je zoveel onhandigheid en gedoe. 

Zorg ervoor dat je op de 1e van elke maand naar onze Instagram gaat om al je seksuele vragen, gedachten en gevoelens aan Julieta te vragen. Onze inwonende sexpert Julieta Chiara is hier om ze allemaal te beantwoorden! Zet je post notificaties aan via @velvetthruster op Instagram zodat je niets mist!