elektrische gereedschapsdildo

Het is onmogelijk om niet nieuwsgierig te zijn naar dat meest knoestige, meest beruchte amateur-seksspeeltje: elektrische gereedschapsdildo's. Eenvoudig in elkaar te zetten en vaak te zien in pornovideo's, combineren elektrische seksspeeltjes de omtrek van een dildo en de manoeuvreerbaarheid van een elektrisch gereedschap in één gigantische, absurde stootmachine met hoge snelheid stuwkracht en / of rotatiemogelijkheden.

Het gevaarlijk plezierige doe-het-zelf-seksspeeltje

Elektrische gereedschapsdildo's hebben één belangrijk voordeel: je kunt ze gemakkelijk thuis maken. Bevestig gewoon een dildo aan een reciprozaag en voilà! Je hebt een krachtige persoonlijke stuwkracht. Maar is dat het allemaal waard?

Als liefhebbers van hardcore sexploratie kunnen we de inspanning waarderen. Wij bij Velvet Thruster hebben tenslotte ons eigen seksspeeltje ontwikkeld . De hardcore intensiteit van een elektrisch gereedschap is behoorlijk aanlokkelijk, maar de gedachte gewond te raken door de scherpe reciprozaag is gewoon gruwelijk. Elektrisch gereedschap kan binnen enkele ogenblikken ongelooflijke snelheden bereiken. Een vingerbeweging met een elektrische gereedschapsdildo kan tot een ernstig ongeval leiden.

Omdat veiligheid altijd een prioriteit voor ons is, raden we je niet aan om elektrische seksspeeltjes te gebruiken om het gevoel van stuwkracht te creëren. Dat betekent echter niet dat er geen alternatieven zijn waar u terecht kunt.

Wat kan ik doen om dat stekende gevoel te krijgen?

vloerstaande seksmachines

De stotende sensaties van geslachtsgemeenschap zijn moeilijk na te bootsen met seksspeeltjes . Over het algemeen heb je twee opties: je kunt een dildo gebruiken of je kunt een stotend speeltje gebruiken dat uitzet en samentrekt om dat stotende gevoel na te bootsen. Tot voor kort waren je opties beperkt als je een automatisch stootspeeltje wilde: je kon kiezen tussen enorme, dure staande machines en kleinere, handbediende stootmachines die over het algemeen een kleine hoeveelheid stuwkracht bieden. Geen wonder dat stuwkrachtzoekende volwassenen zich zo vaak tot elektrische gereedschapsdildo's wenden om hun plezier te krijgen!

Waarom is stuwkracht zo moeilijk te engineeren?

Stuwkracht klinkt als een rechttoe rechtaan beweging, maar het is eigenlijk vrij moeilijk te engineeren. Het is meer dan alleen in en uit! Te veel stuwkracht of snelheid kan pijn en letsel veroorzaken; te weinig is saai. De enige machines die de perfecte balans kunnen bereiken, zijn seksmachines die speciaal voor dit doel zijn gemaakt. Dit speelgoed maakt gebruik van speciale techniek om niet alleen stoten na te bootsen, maar ook om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen. Snelheidsinstellingen zijn ontworpen om intens maar draaglijk te zijn - iets dat elektrische gereedschapsdildo's niet kunnen garanderen.

Een beter alternatief voor elektrische gereedschapsdildo's: de boegschroef

frankie buigende fluwelen boegschroef

Hoe we plezier hebben ontwikkeld

Velvet Thruster is opgericht door ervaren lucht- en ruimtevaartingenieurs met een diepe liefde voor seks en wetenschap. We hebben deze twee samengesmolten toen we The Thruster ontwierpen , een lijn van lichaamsveilige siliconen stotende seksmachines, geproduceerd volgens dezelfde normen als de straalvliegtuigen waaraan we vroeger werkten! We hebben zelfs onze eigen technologie gepatenteerd - een krachtige kogelomkeerinrichting, speciaal voor gebruik in dit stotende seksspeeltje. Met trots presenteren we deze twee jaar hard werken in de vorm van onze Thruster!

Als je nieuwsgierig bent naar de seksuele bekwaamheid van een hardcore elektrische gereedschapsdildo , overweeg dan om The Thruster te bekijken. Ze zijn veiliger en met een topsnelheid van 140 slagen per minuut geven deze onschuldig ogende speeltjes die beruchte seksspeeltjes met elektrisch gereedschap waar voor hun geld!

Aanpasbare stuwkracht- en trillingsmogelijkheden

Onze Boegschroef duwt en trilt, waardoor je alle sensaties krijgt waar je van houdt in één keer. Geniet van de sterke trillingen aan de punt en een krachtige stuwkracht van 3 inch die ongeëvenaard is door enig ander handheld-product voor volwassenen. Omdat ieders orgasme anders is, kun je de snelheid en hoek regelen.

  • Snelheid: Kies uit 10 instelbare snelheden met een maximale snelheid van 140 slagen per minuut. In tegenstelling tot zelfgemaakte elektrische gereedschapsdildo's , wordt ons speelgoed intens maar nooit TE intens voor comfort!
  • Hoek: de schacht van ons speeltje is flexibel tot 90 graden - dat is geweldig voor g-spot spelen!

Vier unieke stuwraketten

We hebben vier veelzijdige Thrusters die solo of met een vriend kunnen worden gebruikt, anaal of vaginaal. Ze hebben hun eigen "persoonlijkheden", dus kies gewoon de fluweelzachte lul die precies bij je past! Jackie is het perfecte model om je dat klassieke dildo-gevoel te geven, terwijl Frankie een bolle kop heeft die speciaal is ontworpen voor orgasmes in overvloed. Abbey heeft de klassieke vorm en textuur die is ontworpen voor de relaxte bohemien, terwijl Walter gemaakt is voor liefhebbers van intens kontstoten.

We hebben allemaal wel eens van die momenten waarop we ons positief onverzadigbaar voelen. Onze Thrusters zijn gewoon het perfecte speelgoed voor die gelegenheden. Je hoeft geen elektrische dildo in elkaar te zetten om buitenaardse actie te krijgen!

Winkel Stoten Sex Machines

abdij fluwelen boegschroef seksspeeltje

Onze Thrusters zijn het bewijs dat de technologie er is om veilige, bevredigende seksmachines te creëren. Als je op je eigen voorwaarden op zoek bent naar hardcore stoten, weet dan dat je niet naar je elektrische gereedschap hoeft te reiken! Goed ontworpen seksmachines zoals The Thruster zijn een veel praktischer alternatief voor seksspeeltjes met elektrisch gereedschap . Ze zijn hardcore en toch veilig zoals je je speelgoed nodig hebt.

Verkrijg het dikke, intimiderende, diep stotende speelgoed dat zijn weerga niet kent op de markt. Het is de perfecte ontmoeting tussen technologie en seks. Vergelijk de functies en oordeel zelf!