Het vinden van het beste type dildo's

Het vinden van dildo's waar je van houdt, kan een behoorlijke jacht worden. Het lijkt alsof er elke dag een nieuw soort dildo uitkomt. Met zoveel verschillende soorten dildo's die er zijn, hebben we ons best gedaan om ze in een hanteerbaar aantal te categoriseren om u te helpen erachter te komen welke het beste is voor wat u zoekt.

vibrator verschillende soorten dildo's

Wat maakt een geweldige dildo?

Vrijwel elk type dildo dat er is, is ontworpen voor een specifiek doel. Hoewel dildo's over het algemeen gemaakt zijn om penetrerend plezier te bieden, varieert de manier waarop ze dat doen. Dildo's hebben verschillende vormen, zijn gemaakt van verschillende materialen en variëren in grootte om specifieke stimulerende sensaties te geven.

Er zijn veel verschillende soorten dildo's, dus zorg ervoor dat je beoordelingen en getuigenissen van anderen leest, zodat je weet waar je aan begint. Om hygiënische redenen kun je de dildo vaak niet meer retourneren als je hem eenmaal hebt gekocht, dus zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je hem koopt. We raden aan om voor aankoop de lengte en maat van een dildo te controleren als basisvoorzorgsmaatregel. Het is ook een goed idee om te controleren van welk materiaal de dildo is gemaakt en of je in het verleden bepaalde irritaties hebt gehad met dat materiaal.

Fluwelen Boegschroef Seksspeeltjes

We ondersteunen de behoefte aan alle dildo's, maar Velvet is gespecialiseerd in iets speciaals, stotende dildo's. In de jaren 80, 90, 00 waren dit seksmachines..groot omvangrijk en angstaanjagend. Sekstechnologie heeft tegenwoordig plaatsgemaakt voor krachtige kleine batterijen die dezelfde kracht hebben als wanneer je hem vroeger moest aansluiten...kom binnen in de categorie van onze specialiteit - Stuwende seksspeeltjes.

Velvet heeft de beste eigenschappen uit deze verschillende soorten dildo's gehaald en heeft functies toegevoegd om het penetratieplezier te verbeteren. Onze Classic Thruster en Mini Thruster hebben tot 3 inch stuwkracht om alle juiste plekken te raken en penetreren met 125-140 slagen per minuut om het plezier te intensiveren. In tegenstelling tot elk ander stotend dildo-product, zullen onze siliconen dildo's buigen en buigen terwijl ze wegpompen... een uniek kenmerk omdat het het mogelijk maakt om naar je lichaam te buigen terwijl je solo gebruikt. Er is een optie voor een gemakkelijk bereikbare handgreep als je korte armen hebt die ik zou aanraden.

Al onze producten zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen van medische kwaliteit, waardoor ze realistischer aanvoelen en ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Bekijk onze collectie Thrusters om te zien welke maat en vorm het beste bij u passen! Onze Thrusters zijn gemaakt voor alle mensen die van penetratie houden!

boegschroef-seksspeeltje

De 8 verschillende soorten dildo's

Nu voor enkele basisprincipes. Elk van de volgende dildo's heeft zijn voor- en nadelen en specifieke manieren waarop ze kunnen worden gebruikt om het plezier te maximaliseren. Als je nieuw bent bij het proberen van een bepaald type dildo, zoals een anale dildo of gigantische dildo, zorg er dan voor dat je je bewust bent van je comfortzone en begin langzaam.

 • G-spot dildo's

Gebogen dildo's zijn speciaal ontworpen om de g-spot te raken. Deze dildo's combineren een realistisch gevoel van een gebogen penisschacht met de juiste hoek om over de g-spot te wrijven. Het werkt ook goed als een strap-on om je partner precies goed te stimuleren.
 • Glazen dildo's

Glazen dildo's bieden een ander type stijl dat een glijdend gevoel geeft met een zwaar gewicht. Als je op zoek bent naar extra stimulatie, kunnen deze dildo's ook worden opgewarmd of gekoeld. Ze worden beschouwd als een van de gemakkelijkst schoon te maken materialen.
  • Vibrerende dildo's
  Dit soort dildo's combineren de voordelen van vibrators. Ze zijn geweldig voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie en die houdt van een meer realistische sensatie. Je kunt de motor altijd uitschakelen om de dildo alleen te gebruiken. De Velvet Thruster-collectie bevat dildo's die niet alleen trillen, maar ook 2,5 - 3 inch stuwkracht hebben.
  • Anale dildo's

  Deze dildo's lijken vaak op een gewone dildo, maar dan met een kleinere omvang. Ze zijn ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Als je van plan bent om dit te gebruiken voor zowel anale als vaginale penetratie, zorg er dan voor dat je het tussen gebruik grondig schoonmaakt.
  • Dubbele dildo's

  Deze zijn er in twee verschillende soorten dildo-stijlen: de tweekoppige dildo met een schacht met aan elk uiteinde een peniskop, en de dubbele penetratiedildo, een U-vormige dildo die is ontworpen voor dubbele penetratie. De tweekoppige dildo is langer voor diepe penetratie en kan door twee partners tegelijk worden gebruikt. De dildo met dubbele penetratie is typisch gevormd zodat het gemakkelijker is om tegelijkertijd de vagina en de anus te penetreren.
  • Kloon dildo's

  Kloondildo's zijn gevormd om te passen bij de vorm van de penis van een bepaalde persoon. Ze zijn gemaakt om zo levensecht mogelijk te zijn. Deze zijn geweldig voor koppels die een langeafstandsrelatie hebben. Er zijn tegenwoordig verschillende kits op de markt, waardoor het voor elk stel gemakkelijk is om er een te maken. Je kunt zelfs een dildo kiezen die is gemodelleerd naar de penissen van echte volwassen filmsterren, om te voelen hoe het zou zijn om je favoriete artiest in je te hebben.
  • Gigantische dildo's

  U kunt een grote penisreplica kopen in elke maat die u aankan - 10, 14, 18 inch of meer. De brede omtrek (tot 2 of 3 inch) kan je opvullen op een manier die andere soorten dildo-stijlen niet kunnen!. We raden aan om naar de extra grote maten toe te werken. Het is ook een goed idee om een ​​flesje glijmiddel te gebruiken dat compatibel is met het materiaal van je dildo
  • Realistische dildo's

  Deze dildo's hebben een levensecht ontwerp en een hogere kwaliteit rubber om realisme toe te voegen. Er zijn verschillende soorten realistische dildo-stijlen zodat ze aan je fantasie kunnen voldoen of zodat je een rollenspel met je partner kunt spelen. De Thrusters van Velvet Co. zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal -- lichaamsveilige siliconen van medische kwaliteit, waardoor ze nog realistischer aanvoelen.

   Elke verschillende soort dildo's biedt een uniek soort penetratieplezier. Wees niet verlegen om er meer dan één te kopen! Je kunt verschillende dildo's hebben voor verschillende stemmingen waarin je bent. Of je kunt bepaalde dildo's hebben voor als je alleen bent en andere als je met je partner of anderen bent - de opties zijn eindeloos.

   Bekijk ons ​​zustermerk L'Acier voor roestvrijstalen vibrerende dildo's als stoten oud nieuws is.

   Metaalvibrator

   • thruster sex toy