Stellen die samen spelen, blijven samen. Die overtuiging is een van de redenen waarom Velvet Thruster hardcore seks en avontuurlijk spel zo openlijk en zo vaak viert. Wat er ook gebeurt in je leven, de slaapkamer is altijd beschikbaar voor jou en je partner als een plek om alles (letterlijk) weg te halen en plezier te hebben!

Door de pijn- en pleziersensaties die je in de slaapkamer ervaart te versterken, kunnen seksspeeltjes zowel je seksleven als je relatie enorm verbeteren. Dit zijn de redenen waarom speelgoed geweldig is voor koppels.

1. Betere seks

De slaapkamer is een plek waar je geen vastomlijnde routine wilt hebben. Seksspeeltjes kunnen elke vorm van herhaling helpen opschudden - probeer gewoon iets nieuws elke keer dat dingen droog aanvoelen. Je zult niet alleen een heel nieuw scala aan sensaties ontdekken, maar je zult ook betere en frequentere orgasmes ervaren dankzij de enorme paardenkracht die een speeltje zal introduceren. Voor de meeste paren zal het op een bewuste, geleidelijke manier experimenteren met seksspeeltjes leiden tot een verbeterd, bevredigender seksleven.

Dat gezegd hebbende, seksspeeltjes zijn niet voor alle koppels. Als dat het geval wordt voor jou en je partner, leg dan je speelgoed op een plank en ga voor iets eenvoudigers, zoals sensueel geurende kaarsen of luxe lakens, om de slaapkamer een boost te geven zonder gek te worden.

2. Nieuwe ervaringen om samen te delen

paar op bed

Een stel ligt samen in bed

Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat mensen hechter worden als ze samen nieuwe ervaringen delen. Als je nieuwe herinneringen wilt maken met je partner, maar geen tijd hebt om een ​​skydivetrip te plannen, dan is een speels spelletje met z'n tweeën in de slaapkamer wellicht een perfecte alternatieve manier om op verkenning te gaan.

Er is een hele wereld van zachte en hardcore speeltjes voor koppels, waaronder ergonomische stimulators, krachtige seksmachines en luxe bondage-uitrusting. En onthoud: seks gaat nooit ALLEEN over seks. Door ervaringen te creëren die alleen door jullie tweeën worden gedeeld, investeren jij en je partner ook in jullie relatie.

3. Een meer gelijk (orgastisch) speelveld

Orgasmes komen niet altijd in gelijke mate. In veel relaties - vooral heteroseksuele relaties - zal de ene partner minder vaak klaarkomen dan de andere. De realiteit is dat mannen het meestal gemakkelijker hebben om daar te komen dan vrouwen. Dankzij seksspeeltjes voor koppels kunnen vrouwen ervoor zorgen dat ze een orgasme krijgen van de uitwisseling. Gebruik externe vibrators voor een clitoraal orgasme of (en dit is onze favoriete manier) bereik een glorieus g-spot orgasme met onze krachtige en bolvormige stotende dildo, The Frankie!

buigende fluwelen boegschroef

Duwdildo De Frankie wordt uitgestrekt en gebogen getoond.

4. Een geweldige manier om te oefenen

Een van de grootste voordelen van speelgoed voor volwassenen is dat veel ervan zowel alleen als met een partner kunnen worden gebruikt. Deze veelzijdigheid geeft je een goede manier om aan je seksleven te werken, ook als je niet samen bent. Dames: wat werk nodig om een ​​vaginaal orgasme te bereiken? Oefen in je eigen tijd met een van onze stotende, vibrerende dildo's en gebruik dan wat je hebt geleerd om het spel van je koppels te verbeteren! Jongens: moet je aan je uithoudingsvermogen werken? Masturbatormouwen zijn de juiste keuze.

Er zijn ook veel voordelen aan het "optreden" met het speelgoed voor elkaar: speelgoed voor elkaar gebruiken is een geweldige manier voor koppels om elkaar te laten zien wat ze leuk vinden.

5. Neem de leiding... of geef het op

Wanneer je elektrisch aangedreven seksspeeltjes toevoegt aan de mix in de slaapkamer, introduceer je een element van controle. Wie krijgt controle over het orgasme? Wie mag op de knoppen drukken die snelheid, hoek, etc. bepalen? Als er iets beter is dan een orgasme krijgen, dan is het er een geven. Laat je partner erom smeken, of geef ze de controle en geef je over aan hun grillen.

De snelheidsregelaars op onze Thrusters maken ze bijzonder geweldig speelgoed voor koppels die graag spelen met het geven en inhouden van orgasmes. Ze bevinden zich handig op de basis van ons speelgoed en geven de huidige snelheid duidelijk aan. Houd het op zijn plaats terwijl je partner een orgasme bereikt... Of verlaag op het laatste moment de snelheid.

6. Sappige krachtdynamiek

Er is niets sappiger dan machtsdynamiek. Zelfs als je jezelf niet als een BDSM-liefhebber beschouwt, zijn er nog steeds elementaire bondagespeeltjes die je in je slaapkamer kunt introduceren om het element van powerplay te introduceren. Wearables zoals een kraag of netkousen zullen wonderen doen om de stemming te verhogen. Impacttools zoals wandelstokken en zwepen zijn er in verschillende sterktes, klaar om in je eigen tempo te verkennen. Gebruik ze als een productievere manier om argumenten op te lossen - zorg er natuurlijk voor dat u uw stopwoord hebt ingesteld.

7. Seks, op jouw manier

trotse regenboogvlag

Een van onze favoriete dingen die speelgoed voor koppels kan doen, is hen helpen de fysieke ervaring op te doen die ze willen. Met geavanceerde strap-on harnasdildo's kan iedereen penetreren, terwijl verlengmouwen en buffers mannen in staat stellen hun spullen te verlengen of in te korten om hun partners tegemoet te komen. Realistische packers en andere siliconenartikelen stellen transgenders in staat om hun geslacht uit te drukken tijdens seks en anderszins. De markt voor seksspeeltjes wordt zeer inclusief en biedt nu producten voor vrijwel elk stel om mee te spelen.

Hardcore speelgoed voor koppels om samen te ontdekken

Het gebruik van seksspeeltjes is in het begin misschien niet zo vanzelfsprekend voor jou en je partner, maar het proces om dingen uit te zoeken is een belangrijk onderdeel van het plezier (en de hechtingservaring). Of je nu iets moet repareren in je relatie of je gewoon een beetje seksueel vooruit wilt helpen, speeltjes voor volwassenen kunnen van onschatbare waarde zijn om in je arsenaal te hebben. Laat de hardcore-fantasieën van jou en je partner uitkomen met The Thrusters , ons draagbare stootspeelgoed dat is ontworpen voor koppels en solo-gebruikers!