Solo anale masturbatie: een inleidende gids

Solo anale masturbatie

In de afgelopen jaren hebben de populariteit van anale masturbatie en anale seks aan populariteit gewonnen. We presenteren u onze gids voor solo anale masturbatie om u kennis te laten maken met de geneugten die achterdeuractie kan bieden. Naast deze gids raden we ook aan om de uitgebreide gids van L'acier over anale stretching en anale training te bekijken .


Referenties naar anale seks zijn overal, popcultuur, waterkoeler praten, waar je ook kijkt of luistert, je zult zeker referenties naar anale seks tegenkomen. Dus waar gaat de hype over? De voordelen van anale masturbatie zijn vergelijkbaar met elke andere vorm van masturbatie. Orgasme door middel van anaal genot blijkt je stressniveau te verlagen, je humeur te verbeteren en ook als een soort pijnverlichting te werken. Iets nieuws proberen kan ook je zelfvertrouwen vergroten door zelfonderzoek en echt inzicht krijgen in je comfort- en plezierniveaus.

Manieren om anale masturbatie te proberen

Wist je dat er veel manieren zijn om met billendingen te experimenteren? We hebben een shortlist samengesteld van enkele van de meest populaire methoden van anale masturbatie.

De ouderwetse manier, probeer een vinger

     

Solo anale masturbatie

Mensen beoefenen anaal al duizenden jaren. In werkelijkheid is alles wat je echt nodig hebt om aan je anale avontuur te beginnen een glijmiddel op waterbasis en een vinger of twee... en misschien meer als je een beetje anale training hebt gedaan.

Het gebruik van een vinger is meestal gereserveerd voor oppervlakkige penetratie, zoals alles wat u in uw lichaam stopt, is het uiterst belangrijk om goede hygiëne te gebruiken. Houd uw vingernagels kort geknipt en was altijd uw handen vooraf. Als je geen latexallergie hebt, kan het zelfs een goed idee zijn om een ​​latexhandschoen te dragen. Probeer het eerst onder de douche om comfortabel te worden!

Buttplugs of anale pluggen

Buttplugs, ook wel anale pluggen genoemd, zijn waarschijnlijk een van de meest populaire vormen van anale pluggen. Buttplugs geven een gevoel van volheid en kunnen onze masturbatie-ervaring aanzienlijk verbeteren. Ze zijn er in verschillende materialen en functies, allemaal met hun eigen unieke kenmerken. Zouden we kunnen voorstellen om een ​​roestvrijstalen buttplug te gebruiken zoals de Reverb van L'acier. Vaak worden buttplugs alleen gebruikt als een manier om een ​​andere seksuele ervaring te verbeteren, maar producten zoals de Reverb bieden functies zoals vibratie, die kan leiden tot een volledig orgasme met anale stimulatie en stimulatie van andere erogene zones.

Zoals alle technieken die we in deze gids bespreken, is hygiëne uiterst belangrijk bij alle seksspeeltjes. Zorg ervoor dat je je seksspeeltjes voor en na gebruik goed schoonmaakt, persoonlijk gebruiken wij graag Glisten , het is een antibacteriële spray van Gleambody. Zorgen voor een goede hygiëne is koning, daarom raden we ook aan om een ​​niet-poreus materiaal zoals roestvrij staal of glas te gebruiken als uw keuze in de anaalplug.

Anale kralen

Anale kralen zijn in wezen een streng van ballen die aan elkaar zijn vastgemaakt, die vaak geleidelijk aan groter worden naarmate de stand gaat. Het plezier van anale kralen zit niet alleen in het inbrengen van de kralen, het is ook het volledige gevoel dat je in je gaat staan ​​met het loslaten van de langzame uittrek. Anale kralen zijn meestal gereserveerd voor partnerspel, maar solo-spel is mogelijk. We raden anale kralen niet aan voor een beginnende solo-anale masturbator, de hoeken kunnen lastig zijn en kunnen het beste worden overgelaten aan meer ervaren handen of een beetje partnerspel.


Anale kralen zijn er in verschillende materialen en functies. Of je nu kiest tussen siliconen, glas of staal, het is uitermate belangrijk om veel glijmiddel te gebruiken en klein te beginnen. Steek eerst het smalle uiteinde in en steek één bal tegelijk in, kijk hoe vol je kunt gaan en blijf binnen je comfortniveau. Anale masturbatie zou niet pijnlijk moeten zijn, als dat zo is, stop dan... sommige dingen zijn verkeerd.

Dildo's

     

Solo anale masturbatie

De meeste dildo's kunnen worden gebruikt voor anale masturbatie, maar niet alle dildo's zijn hetzelfde gemaakt! Dildo's kunnen in grootte variëren van klein tot gigantisch, er zijn eindeloze variaties op dildo-opties, maar wat maakt een dildo geweldig voor kontspullen? Een paar sleutelfactoren bepalen of een dildo anaalspecifiek is. Het eerste en meest voor de hand liggende is de vorm, neem bijvoorbeeld onze geliefde Prime Preconfigured Walter Series . Het heeft bolle delen van de dildo die dikker worden naarmate je dieper gaat. Houd er rekening mee dat Walter enkele serie stotende actie bevat en alleen mag worden gebruikt door ervaren gebruikers. Probeer de zuignap of het handvat met groot bereik om eenvoudig solo te spelen.

Het materiaal speelt ook een belangrijke rol in het besluitvormingsproces,

  • Siliconen dildo's hebben een realistische tactiele aanraking en bevatten vaak extra functies zoals stotende actie en vibrerende actie. Ze worden vaak geassocieerd met high-end seksspeeltjes.
  • Roestvrijstalen dildo's hebben een niet-poreuze materiaalconstructie waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het zijn geweldige hulpmiddelen om te experimenteren met temperatuurspel , omdat het metaal heel gemakkelijk warmte en kou absorbeert
  • Glazen dildo's hebben ook een niet-poreus materiaal, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze missen echter meestal extra functies zoals vertrouwen of trillen.

Hoe u zich voorbereidt op plezier

Hier zijn een paar tips om je van tevoren voor te bereiden.

  • Gebruik de badkamer, probeer een uur of twee voor de ervaring naar het toilet te gaan. Dit helpt u niet alleen een rommelige sessie te voorkomen, maar stelt u ook in staat uw persoonlijke toestand te beoordelen. Als dingen los of ongezond lijken bij het gebruik van het toilet, kun je het beste wachten.
  • Spoel je af, het is verbazingwekkend wat een simpele douche kan doen om je humeur te verbeteren. Door de stressoren van de dag van je af te wassen, zul je je in een meer ontspannen toestand bevinden, wat kan helpen om de stemming te bepalen. Een pre-game klysma of anale spoeling wordt aangemoedigd.
  • Geen tijd om te douchen? Gebruik een of twee babydoekjes, elke artiest begint met een leeg canvas.
  • Kies een comfortabele plek uit, waar je volledige privacy hebt.
  • BRENG GLIJMIDDEL
  • Richt een opruimgebied in de buurt in, ik leg graag een handdoek onder mezelf.

Smering is erg belangrijk

Als je op zoek bent naar een plezierige anale ervaring, kunnen we het belang van glijmiddel niet genoeg benadrukken. De anus produceert geen natuurlijke smering, dus het is allemaal aan jou! Geloof me, droge siliconen op de huid is geen geweldige ervaring. We houden van Gleam, het is ons glijmiddel op waterbasis en eerlijk gezegd onze go-to voor elk soort plezier. Glijmiddel op waterbasis is een duidelijke keuze bij het selecteren van het juiste glijmiddel voor de klus. Glijmiddel op waterbasis is veilig te gebruiken met alle seksspeeltjes en is anti-irriterend voor de huid!

Ontspanning leidt tot betere orgasmes

De beste orgasmes krijg je als je spieren ontspannen zijn, probeer vooraf wat spanning los te laten met een warm bad of wat ademhalingsoefeningen. Vaak speel ik zelfs ontspannende instrumentale muziek op de achtergrond om echt de stemming te bepalen. Een andere optie, om je te helpen ontspannen, is het consumeren van cannabis of CBD voordat je plezieravontuur begint.

Probeer enkele van deze anale posities

Doggy-stijl

     

Solo anale masturbatie
  1. Ga op handen en voeten zitten op handen en voeten.
  2. Strek een arm achter je uit.
  3. Gebruik vingers of speeltjes om je anus te masseren of te penetreren.
  4. Je kunt ook onze dildo met zuignap aan de muur bevestigen en er weer op gaan staan.

Op je rug

     

Solo anale masturbatie
  1. Op je rug liggen.
  2. Breng je knieën naar je borst.
  3. Plaats een kussen onder je onderrug om je heupen omhoog te brengen voor gemakkelijkere toegang.
  4. Reik met je arm naar beneden en rond in de richting van je anus.
  5. Stimuleer en penetreer naar wens.

Met de voorkant naar beneden

       

Solo anale masturbatie
  1. Ga met je gezicht naar beneden op een bed liggen.
  2. Reik met je arm naar achteren en laat hem op je rug rusten.
  3. Reik met je hand naar beneden richting je anus.
  4. Plaag en steek uw vinger of speelgoed op uw gemak.

schrijlings

     

Solo anale masturbatie
  1. Bevestig een dildo met zuignap aan de zitting van een stoel.
  2. Kijk naar de stoel en ga er schrijlings op zitten.
  3. Houd de rugleuning van de stoel vast voor stabilisatie.
  4. Laat je anus in je eigen tempo op de dildo zakken.
  5. Berijd de dildo.

Conclusie

Nu je de hele introductiegids voor Solo anale masturbatie hebt gelezen, ben je klaar om je eigen anale avontuur te beginnen! Ben je nog op zoek naar meer informatie over het uitproberen van Anale Masturbatie? Bekijk deze handleidingen, Anale masturbatie voor mannen en Anale masturbatie voor vrouwen .



Veiligheid

Lees aandachtig, dit is belangrijk voor anale seks. Gebruik UITSLUITEND speeltjes die zijn ontworpen voor anaal spelen of die een ophaalmechanisme hebben! Bullet-vibes alleen zijn bijvoorbeeld slecht, ondanks de gemakkelijke toegang, ze gaan verloren en je zult merken dat je bidt dat het eruit komt voordat je naar de eerste hulp moet. Controleer de productbeschrijvingen en instructies voor seksspeeltjes voor anaal spelen.