Veilig seksspeeltje en gebruiksrisico

Als fabrikant van seksspeeltjes en nieuwe producten voor aan het bed voor volwassenen, begrijpen en overwegen we het veilige gebruik van onze producten voor volwassenen wanneer we deze producten ontwerpen. De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) heeft de eerste specificatie of productgids opgesteld om de veiligheid en het gebruik van seksspeeltjes te verbeteren. Die norm is ISO3533 , met als eerste editie 2021-09 Seksspeeltjes – Ontwerp- en veiligheidseisen voor producten die in direct contact komen met genitaliën, de anus of beide. Het belangrijkste doel is om het risico op letsel met seksspeeltjes te minimaliseren en ongewenste avonturen naar de eerste hulp te voorkomen.

Velvet Co. probeert de risico's van seksspeeltjes te verminderen

Natuurlijk streven we er als onderdeel van onze bedrijfsorganisatie naar om onze producten voortdurend te verbeteren en elk gebruiksrisico voor de veiligheid van gebruikers te verkleinen. Dit vereist dat we procedures opstellen voor het identificeren van gevaren en het beheersen van risico's met verantwoord gedrag. Dit kan worden gedaan in het inherente ontwerp van het product, maar er worden ook meldingen in productvermeldingen en gebruiksinstructies voor seksspeeltjes gepubliceerd om het veilige gebruik van seksspeeltjes te vergroten.

De risico's van veilig gebruik van seksspeeltjes begrijpen

Welke risico's zijn er? Er zijn veel overwegingen bij het evalueren van risico's volgens de eerste editie van de ISO3533-specificatie. Ze omvatten zaken als het bepalen van de ernst van mogelijke schade van een product, zowel zoals bedoeld om te worden gebruikt als voorzienbaar misbruik van het product. Vervolgens wordt de waarschijnlijkheid van het optreden van een dergelijke negatieve of schadelijke gebeurtenis berekend. Met behulp van deze basisevaluaties proberen we het gebruiksrisico voor gebruikers te beheersen en streven we naar continue verbetering. We willen gebruikers altijd goede begeleiding bieden om zich te vermaken en schade te voorkomen.

Lichaamsveilige seksspeeltjes

Natuurlijk vereist beoordeling van risico's een gedetailleerd proces voor het identificeren van potentiële gevaren, het beoordelen van die potentieel schadelijke of negatieve resultaten van gebruik en het afleiden van een evaluatie of gids waarmee kan worden gewerkt en verbeterd. Bij Velvet Thruster beschouwen we iets met een incidentie van minder dan 0,005% als een zeer lage risicocategorie en combineren dat graag met een lage ernst van de schade. Ook zijn productvermeldingen bijgewerkt met identificatie van risico's, inclusief beschrijving van correct gebruik en waarschuwingen over misbruik.

Veilige seksspeeltjes

Mogelijke risicofactoren voor veilig seksspeeltje

Onze producten producten met stotende dildo's, metalen dildo's, nieuwe vibrators en strokers of masturbators in vleeslichtstijl zijn ontworpen voor een beoogd gebruik zoals beschreven in elke productlijst. Bij correct gebruik hebben we de risico's binnen het ontwerp beperkt en proberen we die producten altijd continu te verbeteren op basis van ervaring en feedback. Misbruik is een groter probleem, we moedigen klanten aan om onze productvermeldingen te bekijken en alle productinstructies en waarschuwingen te lezen. Misbruik kan leiden tot een bezoek aan de spoedeisende hulp.

Scherpe randen

Seksspeeltjes mogen geen scherpe randen hebben, maar fabricageprocessen kunnen soms ongewenste resten of scheidingslijnen achterlaten die een scherpe rand kunnen veroorzaken. Als onderdeel van onze interne kwaliteitscontrole voor seksspeeltjes hebben we meerdere stappen en bewerkingen die zijn ontworpen om scherpe randen en kwaliteitsstappen te voorkomen om ze allemaal visueel en handmatig te controleren. Als secundaire maatregel voegen we notities toe aan onze productinstructies om onze gebruikers aan te moedigen hun seksspeeltje bij ontvangst te inspecteren en hun handen op de producten te laten lopen om dergelijke defecten te voelen.

Lichaamsveilig seksspeeltje

Met platina uitgeharde siliconen zijn het beste voor een Body Safe-seksspeeltje. Ze gaan lang mee, zijn bestand tegen chemicaliën en breken niet snel af zoals met tin uitgeharde siliconen. Omdat je platina siliconen seksspeeltje fluweelzacht en niet-poreus zal zijn. Siliconen van medische kwaliteit voor seksspeeltjes is ook een platina genezende siliconen. Sommige siliconenmaterialen zijn vertind of gecombineerd met andere materialen zoals chromaat die sommige mensen irriterend kunnen vinden voor de huid, daarom gebruiken we die materialen niet. Lichaamsveilige seksspeeltjes

Veiligheid van anale seksspeeltjes

Naar de eerste hulp gaan is de slechtst mogelijke uitkomst voor het gebruik van seksspeeltjes, waarbij alleen de dood erger is. Het inbrengen van een anaal speeltje en het niet kunnen terughalen van het item is het grootste probleem voor gebruikers en medisch personeel. Lees onze artikelbeschrijvingen volledig door, we zullen aangeven of het artikel niet bedoeld is voor gebruik bij anaal spel.

Hoe seksspeeltjes schoon te maken

Warm water en zeep worden aanbevolen voor al onze producten van het merk seksspeeltjes, gebruik eenvoudige zeep en geen toegevoegde oliën of vochtinbrengende crèmes die residu kunnen achterlaten. Gebruik warm water en wrijf minimaal 20 seconden schoon. Laat ze natuurlijk drogen en bewaar ze op een schone en droge plaats. Voor extra bescherming kunnen ze worden besproeid en afgeveegd met onze Glisten-seksspeeltjesreiniger . Het werkt net zo goed op je mobiele telefoon. Hoe beter je je seksspeeltje onderhoudt, hoe langer je er waarde en orgasmes van krijgt.

Batterijveiligheid voor seksspeeltjes

Onze Thrusting-seksspeeltjes zijn zeer krachtig en gebruiken nieuwe technologie in batterijen waardoor we krachtige handheld-seksspeeltjes kunnen maken die uitzonderlijk zijn, zoals Velvet Thruster Prime of Velvet Thruster Mini . Deze batterijen hebben een klein gebruiksrisico waarover we onze gebruikers willen informeren, zodat ze kunnen worden geïnformeerd over veiligheid en gebruik. We hebben 10 burn-outs berekend op 10.000 zendingen, wat een risico is van 1/10e van een procent of 0,001%. Bij dat risico is gezien dat de batterij kan braden als een draad aan de binnenkant bekneld raakt of tegen de printplaat wordt gedrukt. Het zal zichzelf uitbranden, er zal rook en ontgassing optreden. Er kan brand ontstaan ​​als ze op een brandbaar voorwerp liggen, zoals een tapijt. Zorg dat u zich niet verbrandt, alles wat opbrandt kan heet zijn. Het zeer lage risico van 0,001%, plus wat ernstig letsel zou kunnen zijn, maken dit tot een product met een 3-rating. Bekijk hieronder onze kwaliteitsbeoordelingstabel voor veilig seksspeeltjes.

 

 • Body Safe
 • Guide
 • How To
 • masturbation
 • quality dildo
 • quality sex toy
 • Safe
 • Sex toys
 • suction cup sex toy
 • thruster sex toy
 • thrusting sex toys
 • Types of Sex Toys
 • vibrating sex toy