Foto door Roberto Hund van Pexels

Uw gids voor seksposities met een grotere maat

Als er iets is waar we meer van kunnen gebruiken, dan is het wel plezier - en grote maten zijn geen uitzondering!

Hoewel er een algemene aanname is dat mensen met een maatje meer geen seksuele behoeften hebben, of geen echte seks kunnen hebben, is dat niet minder waar. In feite zijn we misschien meer aan het stoten en malen dan de meesten - en we verontschuldigen ons er niet voor. Net als iedereen delen we ons deel van zaken als onzekerheden, worstelen om de juiste grote maten seksposities te vinden, of onszelf volledig kunnen omarmen met onze partner.

Wees gerust, je bent niet de enige in deze onderneming - zet je schrap voor de (gelukzalige) rit! Of je je nu onzeker voelt in je blootje of een beetje pit nodig hebt om het beste uit je plezier te halen, deze seksposities in grote maten zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat je geen dreun (of O!) mist.

Vertrouwen

Geloof het of niet, de grootste barrière voor ongelooflijke grote maten seks is niet je buik of kont - het is je zelfvertrouwen.

In een wereld die het dunne lichaam verheerlijkt, kan het ontmoedigend aanvoelen om naakt te zijn en met iemand om te gaan (vooral als ze geen grote maat hebben). Dus laten we de lucht klaren:

Je partner wil jou (en elke centimeter van jou) naakt zien.

Je partner weet dat je een grote maat hebt en wil van JOU genieten. Daarom zijn ze hier in de eerste plaats, dus laat de onzekerheden los die je misschien tegenhouden. Als er een onzekerheid is waar je niet overheen kunt komen tijdens seks, praat er dan over met je partner - de kans is groot dat ze geweldige dingen te zeggen hebben over je prachtige lichaam met een maatje meer om je te ontspannen.

Nee, je gaat je partner niet verpletteren.

Dat klopt dames, bovenop hun gezicht zijn zal ze niet verpletteren - het is wat onze partner wil!

Als je wilt rijden of op hun gezicht wilt liggen, begin dan met een hover en pas langzaam je gewicht op ze aan door te vragen wat comfortabel voelt. Ik raad aan om je handen naar beneden te leggen om je gewicht naar voren te verplaatsen en jezelf te ondersteunen, zodat je kunt genieten van alles wat ze je te bieden hebben.

Alle posities kunnen worden aangepast voor seks met een maatje meer

Alle posities kunnen worden veranderd in grote seksposities om aan je behoeften te voldoen - laat dit je er niet van weerhouden om creatief te worden!

Seksspeeltjes zijn voor mensen met een maatje meer

Seksspeeltjes, vooral hightech, zijn de beste vriend van iemand met een maatje meer. De dagen dat we probeerden onze vulva's over onze buiken te bereiken zijn voorbij, en de perfecte grote maten posities gecombineerd met speeltjes om ons te helpen maximaal te genieten.

Seksposities in grote maten
Foto door Laura Tancredi van Pexels

Solo-posities voor grote maten masturbatie 

Positie 1- Het standbeeld

Tijdens het masturberen willen we soms al het plezier ontvangen en ontspannen - als je het beeld oefent, krijg je precies dat.

Met behulp van een hightech speeltje zoals elk van de Velvet Co.'s Thrusting-lijn , kun je een dildo naar keuze aan een muur of vloer zuigen, zodat de handbediende neukmachine het werk voor je doet. Dat klopt: positioneer jezelf eenvoudig staand, op handen en voeten, of klaar om te rijden en laat de Thruster je meenemen naar de penetratiehemel terwijl je geen spier vertrekt!

Positie 2- De Yogi

Leg een kussen onder je billen en rug, buig en breng je benen naar de zijkant zoals yoga's traditionele "happy baby" positie. Dit brengt niet alleen je vulva naar voren en naar het midden, maar het is ook gemakkelijk om jezelf aan te raken of een speeltje te gebruiken, terwijl je je hoek kunt aanpassen of je heupen heen en weer kunt wiegen.

Als je buik de neiging heeft om een ​​seksspeeltje met succes te gebruiken, kun je seksspeeltjes vinden met bereikhulpstukken zoals Thruster's Long Reach Handle (die past op al hun PRIME-serie speelgoed). Als je meer van vibes houdt, probeer dan de O-VIBE van de O Wand , die een toegankelijk handvat heeft voor een krachtige AF-vibrator!

Positie 3 - De golf

Ga op je buik liggen en plaats een vibrator op de perfecte plek waar je er tegenaan kunt schuren. Draai je heupen omhoog en buig ze vervolgens naar beneden om de perfecte "golf" -beweging tegen je speeltje te creëren! Als dit goed voelt, ga dan door met je heupen wiegen of krijg zin door heen en weer te cirkelen terwijl de vibrator zijn gang gaat. Kijk naar jezelf, handsfree!

Grote maten seksposities, grote maten seksspeeltjes, grote maten seks
Foto door Polina Tankilevitch van Pexels

Grote maten seksposities met een partner

Positie 1 - Het Energizer-konijn

Het berijden van je partner kan een uitdaging zijn als je een maatje meer hebt, omdat niet genoeg ondersteuning ervoor kan zorgen dat onze spieren snel vermoeid raken. Ongeacht de grootte, er is geen reden waarom we niet aan de top kunnen staan ​​(en ook de F eruit domineren)!

Spring bovenop onze partner met je handen langs de zijkant van hun gezicht, laat ze een bocht in hun benen maken. In plaats van een "op en neer" beweging, rijd je je lichaam naar voren en naar achteren met hun buiging die je been en buit ondersteunt.

Je kunt niet alleen langer doorgaan, maar dit is ook een fantastische positie voor diepe penetratie en G-Spot-stimulatie.

Positie 2- Klassieke Doggy Style

Doggy style is een oudje, maar nog steeds een goodie als het gaat om de positie-afdeling. Voor ons grote maten babes? Nou, het is de heilige graal van kont, kont, kont en meer... kont. Met een gemakkelijke manier om te penetreren, experimenteer je met diepte door naar beneden of naar boven te knielen, afhankelijk van wat voor jou het beste voelt.

Bovendien is dit de perfecte positie om anaal te spelen, via handen of speelgoed! Bekijk Thruster's anale dildo Walter voor sensationeel anaal spel, perfect voor grote maten seks.

Positie 3- De slinger

Kussens zijn onze vrienden, en ze geven alle lichamen de mogelijkheid om te spelen met rondingen, hoeken en comfort! Schuif een kussen onder je rug en heupen, hef je benen hoog in de lucht en experimenteer met het zwaaien van je benen dichter bij je gezicht.

Met je benen in de lucht en ondersteund, kun je genieten van een diepere, directe penetratie in een hoek die voor jou een comfortabele AF voelt. Wees niet bang om met gestrekte benen te gaan of wat buiging aan de knieën toe te voegen, waarbij je partner je benen als een slinger voor momentum gebruikt.

Beste grote maten seksspeeltjes

Bouw je eigen Boegschroef Prime

Handvat met lange reikwijdte

Zuignapbasis

Grote maten seksspeeltjes, seksspeeltjes voor grote matenGrote maten seksspeeltjes, seksspeeltjes voor grote matenGrote maten seksspeeltjes, seksspeeltjes voor grote maten

Opgewonden? Laten we gaan! We zijn verheugd om te zien welk plezier je creëert met onze grote maten seksposities, zodat je je lichaam en plezier ten volle kunt omarmen. Heb je meer ideeën om toe te voegen? Zend ons een bericht! • Anal Toys
 • Anal Vibrator
 • couples
 • couples sex toy
 • dildo
 • Guide
 • plus-sized
 • Sex toys
 • suction cup sex toy
 • thruster sex toy
 • thrusting adult toys
 • Thrusting dildo
 • thrusting sex toys
 • vibrating sex toy
 • weed and orgasm